30.7.13

Μέγας Καζαμίας 2013, μέρος β΄: Ιούλιος-Δεκέμβριος




ΙΟΥΛΙΟΣ

Νέα λίστα με ονόματα καλλιτεχνών που φοροδιαφεύγουν διαρρέει στις εφημερίδες. Πρόκειται για 485 τραγουδιστές και τραγουδίστριες που δε μπορούν να δικαιολογήσουν τις καταθέσεις με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματά τους. Φωτεινή εξαίρεση στο θλιβερό φαινόμενο αποτελεί ο Γ. Νταλάρας, ο οποίος αφενός εξασκεί το ταπεινό επάγγελμα του λαϊκού βάρδου -συνήθως αφιλοκερδώς, οπότε δεν αποκομίζει κέρδη- αφετέρου έχει έναν καφενέ στου λιμανιού την άκρη.
Άνδρες της Τουριστικής Αστυνομίας Μυκόνου συλλαμβάνουν και οδηγούν στον ανακριτή κατηγορούμενους με τον κουκουλονόμο, δέκα νέους με μπαντάνες που ξεσαλώνουν σε beach bar του Super Paradise.
Όπως αποκαλύπτει η Espresso, το βράδυ της πρώτης νύχτας του γάμου στο σπίτι νιόπαντρου ζευγαριού που δε φτάνουν πια τα χρήματα για τις διακοπές στους wow! προορισμούς, η νεαρή σύζυγος σκύβει στο αυτί του ανδρός της και τον ρωτάει τρυφερά : «Αγάπη μου, θες να κάνουμε φέτος κάμπινγκ όπως όταν γνωριστήκαμε;» Αυτός την πλακώνει στις γρήγορες εφαρμόζοντας στην πράξη τη σοφή παροιμία: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκηνή»…
Του έκτακτου συνεργάτου μας, Ερνέστο Φαλτάιτς

Η συνέχεια στην έντυπη έκδοση του Radicalμα.